2431100358,2431100359 Κλεμανσώ 3, Τρίκαλα info@powerjobs.gr

 

 
Γραφεία Ευρέσεως Εργασίας | Power Jobs
Θέσεις Εργασίας & Αγγελίες για Ελλάδα και Εξωτερικό
 

Η εταιρεία Power Jobs λειτουργεί με την άδεια και την εποπτεία του Υπουργείου Απασχόλησης καλύπτοντας τις ανάγκες των εταιρειών σε ανθρώπινο δυναμικό. Αξιολογούμε και επιλέγουμε τους κατάλληλους συνεργάτες για να καλύψουν συγκεκριμένες θέσεις που έχουν ζητηθεί. 

Στόχος μας είναι ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση.

Η Ελένη Φούντα, Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρείας Power Jobs, δεν είναι μόνο μια επιτυχημένη επιχειρηματίας στο χώρο των εταιρειών που δραστηριοποιείται στην εύρεση ανθρώπινου δυναμικού, αλλά και ένας ανήσυχος άνθρωπος που ασχολείται με πάθος για τα κοινά και τις επιχειρήσεις. Υποστηρίζει το νέο τρόπο διοίκησης των εταιρειών στη χώρα μας και ειδικότερα του ανθρώπινου δυναμικού, σύμφωνα με τα ισχύοντα ευρωπαϊκά πρότυπα και το άνοιγμα των ελληνικών επιχειρήσεων στα Βαλκάνια και την Ευρώπη.

Η εταιρεία μας διαθέτει το χρόνο, τους κατάλληλους συνεργάτες, τις αγγελίες που δημοσιεύονται σε όλες τις εφημερίδες, καθώς και ένα αρχείο υποψηφίων που μπορούν να καλύψουν όλες τις ειδικότητες. Λειτουργούμε άμεσα και αποτελεσματικά για κάθε εταιρεία με ένα πολύ μικρό κόστος.

 

 

Αγγελίες

Δείτε όλες τις διαθέσιμες αγγελίες μας και επικοινωνήστε μαζί μας για εκδήλωση ενδιαφέροντος.